Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Palamida na gradele
hlavné jedlo, recepty, Ľahké leto
More znači svježu ribu, ribu koja miriši morem, a hladovina dobru potpalu za gradele. Bila narezana u debele odreske ili cijela, riba je dobra ako je sočna, pečena i uz kost, a da se ne raspada.
Príprava
30 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Očišćenu ribu osušite i narežite na jednake odreske. Stavite ih u posudu i prelijte mješavinom od 100 ml ulja, izgnječenog češnjaka, papra, lovorovog lista i Vegete. Ribu ostavite da tako odstoji oko 2 sata, a zatim je lagano pecite na gradelama s jedne i druge strane oko 15 minuta. Za vrijeme pečenja premazujte ribu grančicom ružmarina umočenom u ulje.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?