Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Teleći paprikaš
hlavné jedlo
Konkretno, zasitno i ukusno mađarsko jelo gurmanima će na ljestvici zadovoljstava zauzeti vrlo visoku poziciju. Od telećeg paprikaša dobit ćete standardnu kvalitetu.
Príprava
70 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Na zagrijanom ulju popecite nasjeckani luk, dodajte teletinu narezanu na kockice, pa zajedno pecite oko 5 minuta. Posudu maknite sa štednjaka, dodajte crvenu mljevenu papriku, Vegetu, protisnuti češnjak, narezani feferon i sve zalijte s 800 ml vruće vode. Promiješajte, posudu vratite na štednjak i nastavite kuhati pokriveno na laganoj vatri. Kad meso gotovo omekša, dodajte oguljeni krumpir narezan na kockice i kuhajte još 15-ak minuta. Pred kraj kuhanja umiješajte vino, passatu , 200 ml vruće vode i još kratko prokuhajte.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?