Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Tuna u umaku od luka
hlavné jedlo
Kao omaž portugalskoj kuhinji predstavljamo vrlo jednostavan obrok od tune, gotov u svega 50-ak minuta pripreme. Preporučujemo konzumaciju uz fado i čašu vina, idealno na otvorenom prostoru (terase, balkoni). Dobar tek!
Príprava
50 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Na maslinovu ulju popecite narezani luk i rajčice. Dodajte jabučni ocat i Vegetu pa pirjajte desetak minuta. Kada luk omekša, dodajte Gussnel razmućen u malo vode i vina. Odreske tune nakapajte limunovim sokom, posolite, popaprite i s obiju strana pecite na ulju po pet minuta.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?