Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Riba na roštilju s rajčicom i lukom
hlavné jedlo, ryby
Orada ili brancin na roštilju kulinarski je užitak, a uz mini rajčice, maslinovo ulje i limunovu koricu biti će to pravi mediteranski doživljaj.
Príprava
30 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Ribe očistite, operite, posušite papirnatim ubrusom i dobro natrljajte iznutra i izvana Vegetom Natur. Pustite ih da odstoje 30-ak minuta. Na dobro zagrijan i maslinovim uljem premazani roštilj stavite ribu, pa je ovisno o veličini pecite sa svake strane 5-8minuta. Ribu izvadite na tanjur sa strane i ostavite na toplom. Na istu ploču roštilja stavite luk narezan na ploške i mini rajčice, popecite dok ne omekšaju i dobiju lijepu boju. Dodajte na tanje ploške narezani mladi luk, još kratko popecite, pa povrće rasporedite po ribi.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?