Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Singapurská ostrá omeleta
Okrem svojej horúcej a vlhkej klímy, tropického ovocia a zeleniny, plodov mora a ryže, sú kuchyne krajín juhovýchodnej Ázie pod vplyvom čínskej a indickej a v menšej miere európskej kuchyne. Ponúkame vám jedno typické aromatické singapurské jedlo.
Príprava
20 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Vajcia osolíme a okoreníme, pridáme Podravka ochucovadlo pikant a dobre premiešame.
-
Na horúcom oleji krátko opečieme cibuľu nakrájanú na kolieska, nasekanú čili papričku a pretlačený cesnak.
-
Pridáme vajcia a koriander a pečieme, kým nezíska zlatistú farbu.
-
Omeletu zľahka otočíme a ešte krátko opečieme.
-
Opečenú omeletu nakrájame na menšie trojuholníky.
Tip
Omeletu môžeme piecť aj na ghee (masle).
Servírovanie
Podávame okamžite so sezónnym šalátom.