Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Grilované kuracie krídelká
Grilované kuracie krídelká sú obľúbenou pochúťkou. Natur tekuté ochucovadlo a lyžica medu alebo javorového sirupu dodajú krídelkám nový rozmer.
Príprava
55 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Kuracie mäso jemne osolíme a vložíme do misky.
-
Pridajte čerstvo zomleté čierne korenie, rozmarín, med, mletú papriku a olej. Všetko Pridáme čerstvé mleté čierne korenie, rozmarín, med, papriku a olej. Všetko dobre premiešame a necháme postáť v marináde aspoň 30 minút.
-
Mäso ugrilujeme zo všetkých strán. Keď je hotové, vložíme ho do nádoby a pokvapkáme tekutým korením Podravka Umami.
Tip
Kuracie krídelká môžete tiež upiecť na mriežke v rúre vyhriatej na 200 °C. Pod grilovaciu mriežku umiestnite nádobu, do ktorej odkvapká šťava z pečenia.
Servírovanie
Necháme chvíľu postáť a podávame s pečenými zemiakmi a šalátom.