Uložené do Moje recepty.

Odstránené z Moje recepty.

VŠETKY RECEPTY

Tlačiť

Grilované kuracie krídelká

Tlačiť

Grilované kuracie krídelká sú obľúbenou pochúťkou. Natur tekuté ochucovadlo a lyžica medu alebo javorového sirupu dodajú krídelkám nový rozmer.

Príprava

55 min

Porcia pre

4

Ingrediencie

Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.

Príprava

  1. Kuracie mäso jemne osolíme a vložíme do misky.

  2. Pridajte čerstvo zomleté ​​čierne korenie, rozmarín, med, mletú papriku a olej. Všetko Pridáme čerstvé mleté čierne korenie, rozmarín, med, papriku a olej. Všetko dobre premiešame a necháme postáť v marináde aspoň 30 minút.

  3. Mäso ugrilujeme zo všetkých strán. Keď je hotové, vložíme ho do nádoby a pokvapkáme tekutým korením Podravka Umami.

Tip

Kuracie krídelká môžete tiež upiecť na mriežke v rúre vyhriatej na 200 °C. Pod grilovaciu mriežku umiestnite nádobu, do ktorej odkvapká šťava z pečenia.

Servírovanie

Necháme chvíľu postáť a podávame s pečenými zemiakmi a šalátom.