Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Grilovaná krkovička
Rýchlo a ľahko na grile pripravená krkovička spolu s Podravkou na bravčové mäso, grilovanou zeleninou a pivom je ideálnym jedlom pre váš obľúbený piknik.
Príprava
30 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Krkovičku potrieme zmesou vytvorenou z Podravky ochucovadla a oleja a necháme postať asi 30 minút.
-
Mäso dáme na predhriaty gril a grilujeme na miernom ohni. Počas grilovania ho polievame pivom, dokým nezhnedne.
-
Hotovú krkovičku zložíme z grilu a vložíme do nádoby, ktorú zakryjeme, dokým jedlo nebudeme podávať, aby sa chute prepojili.
Tip
Na gril pod mäso môžete dať 1 až 2 vetvičky rozmarínu, čo dodá mäsu ešte bohatšiu chuť. Taktiež je veľmi dôležité, aby ste na každom kúsku mäsa narezali blany, aby po ugrilovaní nezostalo mäso tvrdé.
Servírovanie
Podávame s grilovanou zeleninou podľa sezóny alebo podľa vašej chuti a s jemným Ajvarom Podravka