Podravka ochucovadlo
S Podravkou chutí lepšie!
Príprava
Na jednu porciu (250 ml) pridáme 1 lyžičku (3 g) Podravky ochucovadla a povaríme 5 minút. Podľa potreby dosolíme. Mäso a ryby pred prípravou posypte z oboch strán. Do varených a dusených pokrmov pridajte Podravku 5 minút pred koncom varenia. Balenie: 75 g, 100 g, 125 g, 200 g, dóza 200 g, 222 g, 240 g, 400 g, 500 g, 500 g +100 g, 700 g, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg Skladovanie: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Trvanlivosť: 24 mesiacov
Ingrediencie a fakty o výžive
Ingrediencie
Priemerné výživové hodnoty 100 g produktu
Energetická hodnota
697 kJ / 164 kcal
Tuky
< 0.5 g
Nasýtené mastné kyseliny
0.2 g
Sacharidy
32 g
Cukry
22 g
Bielkoviny
8.5 g
Soľ
56.9 g
Zdroj: Podravka d.d.
na/v 100 g produktu