Podravka ochucovadlo
S Podravkou chutí lepšie!
Podravka vás sprevádza na ceste za kulinárskymi dobrodružstvami už viac ako 60 rokov a stále sa môžete spoľahnúť na jej tradičnú chuť.
Originálne spojenie korenín a sušenej zeleniny umožňuje takmer neobmedzené použitie Podravky: od polievok, zeleniny, mäsa, od omáčok po grilované pokrmy, od najjednoduchších jedál po tie najkomplexnejšie špeciality – s lyžičkou Podravky zbadáte ten rozdiel. Využite svoju predstavivosť a spravte z varenia zážitok – je toľko kombinácií, ktoré čakajú na svoje objavenie!
Príprava
Na jednu porciu (250 ml) vareného alebo duseného pokrmu (polievok, omáčok, ryže, zeleninových a mäsových pokrmov) pridáme 1 lyžičku (3 g) Podravka ochucovadla 5 minút pred koncom varenia. Podľa chuti môžeme Podravka ochucovadlom ochutiť mäso a ryby ešte pred pečením.
Balenie: 75 g, 200 g, dóza 200 g, 222 g, 200 g + 25 g, 500 g, 700 g, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg Skladovanie: Skladovanie: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Trvanlivosť: 24 mesiacovIngrediencie a fakty o výžive
Ingrediencie
Priemerné výživové hodnoty: 100 g produktu
Energetická hodnota
662 kJ / 157 kcal
Tuky
< 0.5 g
Nasýtené mastné kyseliny
0.3 g
Sacharidy
27 g
Cukry
22 g
Vláknina
5 g
Bielkoviny
8.5 g
Soľ
56.9 g
Zdroj: Podravka d.d.
na/v 100 g produktu