Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Bouillabaisse
hlavné jedlo, morské plody, polievka
Riblja se juha može prirediti na razne načine, i prozirna i krem. Francuska riblja juha bouillabaisse također ima mnoštvo lica. Iako je najpoznatiji onaj iz Nice, s umakom od šafrana, svaki je vrijedan kušanja.
Príprava
40 min
Porcia pre
6
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Na zagrijano maslinovo ulje stavite sitno narezane češnjak, luk, poriluk, celer, komorač i sve zajedno pirjajte na srednje jakoj vatri 10 minuta često miješajući. Dodajte brašno, promiješajte, a zatim dodajte lovorov list, timijan, šafran, narezane pelate, zalijte vodom i na laganoj vatri kuhajte još 15 minuta. Dodajte narezanu grdobinu, kapice, kozice, Vegetu, poklopite i lagano kuhajte oko 10 minuta.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?