Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Bravčový rezeň s kuskusom
Pripravte rezeň s kuskusom a vyslúžite si pochvalu od celej rodiny. Príprava je rýchla a ľahká. Výsledok na jednotku!
Príprava
20 min
Porcia pre
2
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Kus-kus dáme do misky, osolíme a zalejeme 250 ml vriacej vody.
-
Necháme 5 minút odstáť. Pridáme olivový olej a kus-kus premiešame.
-
Omáčku pripravíme zmiešaním tekutého korenia PODRAVKA Umami s olivovým olejom, dezertným vínom, tymianom a mletým čiernym korením.
-
Steaky jemne osolíme, potom ich krátko opečieme na teflónovej panvici a vyberieme.
Tip
Mäso neklepte, nakrájajte ho natenko až po upečení. Takto si mäso uchová svoju šťavnatosť.
Servírovanie
Na servírovací tanier servírujeme uvarený kus-kus, naň položíme nakrájaný steak, prelejeme pripravenou omáčkou a podávame.