Uložené do Moje recepty.

Odstránené z Moje recepty.

VŠETKY RECEPTY

Tlačiť

Bravčový rezeň s kuskusom

Tlačiť

Pripravte rezeň s kuskusom a vyslúžite si pochvalu od celej rodiny. Príprava je rýchla a ľahká. Výsledok na jednotku!

Príprava

20 min

Porcia pre

2

Ingrediencie

Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.

Príprava

  1. Kus-kus dáme do misky, osolíme a zalejeme 250 ml vriacej vody.
  2. Necháme 5 minút odstáť. Pridáme olivový olej a kus-kus premiešame.
  3. Omáčku pripravíme zmiešaním tekutého korenia PODRAVKA Umami s olivovým olejom, dezertným vínom, tymianom a mletým čiernym korením.
  4. Steaky jemne osolíme, potom ich krátko opečieme na teflónovej panvici a vyberieme.

Tip

Mäso neklepte, nakrájajte ho natenko až po upečení. Takto si mäso uchová svoju šťavnatosť.

Servírovanie

Na servírovací tanier servírujeme uvarený kus-kus, naň položíme nakrájaný steak, prelejeme pripravenou omáčkou a podávame.

Hľadať v obchodoch: