Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Caponata a lá Podravka
Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.
Príprava
20 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
-
Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
-
Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
-
Nakoniec len jemne vmiešame na malé kúsky nakrájaný/rozdrobený kozí syr.
Tip
Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.
Servírovanie
Podávame teplé posypané čerstvými bylinkami.