Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Cesnaková polievka
S pomocou cesnakovej pasty pripravíte polievku rýchlo a jednoducho.
Príprava
25 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Na kocky nakrájanú pancettu opečieme vo väčšom hrnci do chrumkava (5-7 minút).
-
Pancettu vyberieme, necháme 1 polievkovú lyžicu tuku a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Cibuľu opečieme do zlatista.
-
Udusenú cibuľu dáme do mixéra spolu s vývarom a cesnakovou pastou a vymixujeme do hladka.
-
Polievku vrátime späť do hrnca, pridáme kel nakrájaný na pásiky, parmezán a varíme, kým kel nezmäkne.
-
Pridáme smotanu a krátko prevaríme.
-
Na záver dochutíme soľou a čiernym korením.
Tip
Kel môžete nahradiť špenátom, mangoldom alebo akoukoľvek inou listovou zeleninou.
Servírovanie
Pancettu rovnomerne rozdeľte do misiek a podávajte.