Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Crveni kupus na češki način
bezmäsité, recepty, vegetariánske
Dobri vojak Švejk je, naravno, šarmirao ekipu Vegetine kuhinje. Iz Praga i njegove gostionice “U kalicha”, koja i danas podsjeća na vrijeme radnje romana Jaroslava Hašeka, vratila se puna ukusnih dojmova i s ovim tipičnim češkim jelom.
Príprava
40 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Crveni kupus narežite na rezance, kratko ga prokuhajte u malo vode i ocijedite. Na ulju popecite nasjeckani luk, dodajte šećer, kupus, kim i Vegetu. Sve pospite Gussnelom, promiješajte i ostavite pirjati. Pred kraj pirjanja umiješajte ocat i po potrebi malo soli.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?