Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Kurací paprikáš
recepty
Pridajte do tohto skvelého jedla delikátnu údenú papriku, ktorá mu dodá zvláštne čaro.
Príprava
60 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu. pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky, zeler a papriku nakrájanú na kocky, bobkový list a všetko krátko opražíme. Kuracie stehná umyjeme, osušíme, potrieme Podravka ochucovadlom a pridáme k zelenine. Podlejeme troškou vody a za stáleho miešania dusíme približne 10 minút na miernom ohni. Pridáme zemiaky nakrájané na kocky, pretlačený cesnak, posypeme údenou paprikou a dusíme ďalších 5 minút. Zalejeme horúcou vodou tak, aby bolo mäso zakryté. Varíme pod pokrievkou na miernom ohni, dokým nebude mäso uvarené Nakoniec primiešame Podravka paradajkový koncentrát. Takisto primiešame škrob zmiešaný so smotanou a necháme zovrieť.
Servírovanie



páči sa vám to?