Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Kuracina s kozím syrom
Grilované kuracie plátky plnené kozím syrom a medom podávané najlepšie s horčicou a grilovanými šampiňónmi sú ideálnym jedlom na teplé letné večery.
Príprava
50 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Kuracinu nakrájame na plátky a podľa potreby rozklepeme. Kozí syr zmiešame so zelenou časťou cibuľky. Na každý plátok natrieme 1 až 2 lyžice zmesi kozieho syru a cibuľky, plátky skrútime a upevníme špáradlami.
-
Naplnené plátky potrieme medom, posypeme Podravkou grill classic a položíme na rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú sme predtým potreli olejom.
-
Grilujeme z každej strany 5 až 7 minút.
-
Papriky očistíme a nakrájame na plátky. Šampiňóny očistíme a spolu s bielou časťou cibuľky a paprikou ich pridáme na gril, kde grilujeme mäso.
Tip
Na prípravu tohto jedla môžete použiť aj tvrdý kozí syr. V tom prípade ho však nastrúhajte. Med pred natieraním trošku zohrejte, aby sa vám dal ľahšie natierať.
Servírovanie
Grilované kuracie plátky podávame s horčicou a grilovanou zeleninou.