Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Kurča v kukuričnej múke
Vyprážané kurča milujú všetci! Z tradičnej kuchyne Medjimurja pochádza aj tento jednoduchý recept na kurča z rúry, ktorý vás ušetrí otravného obaľovanja do vajca a strúhanky. Stehienka obaľované v kukuričnej múke sú výnimočne chrumkavé!
Príprava
40 min
Porcia pre
6
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Do kúskov kuracieho mäsa votrite Podravku, vyváľajte ju v kukuričnej múke a dajte piecť na plech s horúcim olejom.
-
Pečte asi 30 minút v rúre zohriatej na 200°C.
-
Keď je kurča čiastočne upečené, mäso otočte.
Tip
Vaše jedlá z kuracieho mäsa budú aromatickejšie keď použijete Twist na kuracie mäso.
Servírovanie
Podávajte s opekanými zemiakmi a hlávkovým šalátom.