Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Letné zeleninové ragú
Jemná chuť polievky s pórom a červenou fazuľkou je ideálnou voľbou v letnom období. Opečená slaninka je len chutnou bodkou k tomuto nenáročnému chutnému jedlu.
Príprava
30 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
- 
											Na zohriatom oleji osmažíme nakrájaný pór, mrkvu a rozmarín. Dusíme na miernom ohni pokiaľ zelenina nezmäkne. 
- 
											Pridáme paradajkový pretlak Podravka a necháme zovrieť. Neskôr pridáme krájané paradajky Podravka a zalejeme trochou vody. 
- 
											Privedieme do varu a varíme 10 minút, pridáme vodu (asi 800 ml), potom pridáme fazuľu, polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla. Privedieme do varu a po 5 minútach odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť. 
- 
											Odoberieme 2 šálky polievky a elektronickým mixérom rozmixujeme. Pridáme späť do polievky a pomiešame. Ak je potrebné osolíme a okoreníme. 
- 
											Pancettu nakrájame na kocky a dozlatista opražíme na oleji. 
Tip
Hustota polievky závisí od množstva rozmixovanej polievky, ktorú do nej vylejete.
Servírovanie
Polievku nalejeme do servírovacej misky, ozdobíme opraženou pancettou a paradajkou.
 
		 
		