Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Lički lonac
hlavné jedlo, hovädzie mäso, jesenný tanier
Mislite li da je impresivan i zadivljujući samo lički pejzaž, varate se. Lika nudi puno čuda, među kojima su i ukusna tradicionalna jela. Ukoliko još niste probali lički lonac, sada je pravo vrijeme za to.
Príprava
135 min
Porcia pre
6
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Meso operite i narežite na veće komade. Povrće očistite i narežite na veće kockice, luk ostavite cijeli, rajčice prepolovite, a kupus narežite na šest dijelova. U lonac najprije stavite meso, zatim povrće i na kraju kupus. Sve zalijte vodom, dodajte lovorov list, Vegetu i papar i kuhajte na laganoj vatri oko dva sata.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?