Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Ljuto-kisela juha u voku
polievka, recepty
Pripremit ćemo jedno od najpopularnijih kineskih jela – ljuto-kiselu juhu. Trebamo osnovne začine kineske nacionalne kuhinje: shiitake gljive, bambusove mladice, svinjetinu ili piletinu i svega 30 minuta vremena.
Príprava
30 min
Porcia pre
6
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Meso narežite na trakice, posolite i pospite žlicom Gussnela. Na zagrijanom ulju, uz miješanje, u voku popecite meso do zlatne boje. Prelijte vodom i u kipuće dodajte narezane gljive, bambusove mladice, Vegetu, soja umak, papar i ocat. Preostali Gussnel razmutite u malo vode i umiješajte u juhu. Dodajte tofu narezan na kockice, kratko prokuhajte i dodajte sezamovo ulje.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?