Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Ostro-kyslá polievka vo woku
recepty
Pripravte jedno z najpopulárnejších čínskych jedál, ostro-kyslú polievku. Potrebujete základné koreniny čínskej národnej kuchyne: huby shiitake bambusové výhonky, bravčové a kuracie mäso a celkovo iba 30 minút na prípravu.
Príprava
30 min
Porcia pre
6
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Mäso nakrájame na pásiky, osolíme a posypeme lyžičkou škrobovej múčky. Na horúcom oleji vo woku, za stáleho miešania, opečieme mäso, kým nezíska zlatistú farbu. Prelejeme vodou a do vriacej zmesi pridáme nakrájané huby, bambusové výhonky, Podravku, sójovú omáčku, čierne korenie a ocot. Zvyšok škrobovej múky rozmiešame v troche vody a pridáme do polievky. Pridáme tofu, nakrájané na kocky, krátko povaríme a pridáme sezamový olej.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?