Uložené do Moje recepty.

Odstránené z Moje recepty.

VŠETKY RECEPTY

Tlačiť

Singapurská ostrá omeleta

Tlačiť

Okrem svojej horúcej a vlhkej klímy, tropického ovocia a zeleniny, plodov mora a ryže, sú kuchyne krajín juhovýchodnej Ázie pod vplyvom čínskej a indickej a v menšej miere európskej kuchyne. Ponúkame vám jedno typické aromatické singapurské jedlo.

Príprava

20 min

Porcia pre

4

Ingrediencie

Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.

Príprava

  1. Vajcia osolíme a okoreníme, pridáme Podravka ochucovadlo pikant a dobre premiešame.
  2. Na horúcom oleji krátko opečieme cibuľu nakrájanú na kolieska, nasekanú čili papričku a pretlačený cesnak.
  3. Pridáme vajcia a koriander a pečieme, kým nezíska zlatistú farbu.
  4. Omeletu zľahka otočíme a ešte krátko opečieme.
  5. Opečenú omeletu nakrájame na menšie trojuholníky.

Tip

Omeletu môžeme piecť aj na ghee (masle).

Servírovanie

Podávame okamžite so sezónnym šalátom.

Hľadať v obchodoch: