Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Singapurská ostrá omeleta
rýchle jedlá
Okrem svojej horúcej a vlhkej klímy, tropického ovocia a zeleniny, plodov mora a ryže, sú kuchyne krajín juhovýchodnej Ázie pod vplyvom čínskej a indickej a v menšej miere európskej kuchyne. Ponúkame vám jedno typické aromatické singapurské jedlo.
Príprava
20 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Vajcia osolíme a okoreníme, pridáme Podravka ochucovadlo pikant a dobre premiešame. Na horúcom oleji krátko opečieme cibuľu nakrájanú na kolieska, nasekanú čili papričku a pretlačený cesnak. Pridáme vajcia a koriander a pečieme, kým nezíska zlatistú farbu. Omeletu zľahka otočíme a ešte krátko opečieme. Opečenú omeletu nakrájame na menšie trojuholníky.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?