Uložené do Moje recepty.

Odstránené z Moje recepty.

VŠETKY RECEPTY

Tlačiť

Špagety s rybou

Tlačiť

Aby ste dostali lepšiu chuť a vôňu, marinujte filety bielej ryby v zmesi olivového oleja, citrónovej kôry a Podravky ochucovadla. Chute sa budú lepšie prelínať a pridaním cesnaku, vína a smotany na varenie získate výborný doplnok ku špagetám.

Príprava

35 min

Porcia pre

4

Ingrediencie

Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.

Príprava

  1. Filé z bielej ryby dobre “osušíme” pijavým papierom.

  2. Nakrájame na väčšie kocky. Posypeme Podravka ochucovadlom, prelejeme olivovým olejom a posypeme nastrúhanou citrónovou kôrou.

  3. Necháme odstáť asi 10 minút. V širšej panvici popražíme na oleji pripravenú rybu.

  4. Pridáme pretlačený cesnak, víno a varíme, kým sa víno nevyparí.

  5. Rybie mäso zalejeme smotanou na varenie, pridáme uvarené špagety Podravka a všetko dobre vymiešame.

Tip

Ryba sa marinuje, aby bola jemnejšia. Základnú chuť potravín zvýrazní práve Podravka ochucovadlo, ktorú sme do marinády pridali. Takáto marináda sa môže používať na potieranie rybích a mäsových jedál na grile, napr. tuniakových filiet alebo akejkoľvek inej ryby na grile. Ešte lepšie bude, ak na natieranie marinádou namiesto štetca použijeme viazaničku čerstvých byliniek na dochutenie.

Servírovanie

Podávame posypané petržlenovou vňaťou a nastrúhaným parmezánom.