Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Špagety zo Stredomoria
Špagety zo Stredomoria sa nezaobídu bez dusenej zeleniny, ančovičiek a tuniaka. Celé to zavŕšite nastrúhaným parmezánom a môžete si byť istý, že s týmto jedlom určite zožnete úspech a skvelo predvediete svoje kulinárske schopnosti.
Príprava
35 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Olej z tuniaka vylejeme do hlbokej panvice a zahrejeme ho. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a papriku nakrájanú na kocky a opekáme, dokým nezmäknú.
-
Pridáme pretlačený cesnak, nakrájané ančovičky, Podravka ochucovadlo Chilli a za stáleho miešania naďalej restujeme.
-
Pridáme krájané paradajky Podravka a oregano a poriadne premiešame. Na miernom ohni varíme približne 15 minút, dokým omáčka nezhustne.
-
Dochutíme soľou a korením a vmiešame rozdrobený tuniak a olivy.
-
Špagety uvaríme podľa návodu na obale, scedíme ich a pridáme na panvicu k omáčke. Poriadne premiešame a krátko povaríme.
Tip
Namiesto krájaných paradajok môžete použiť aj lúpané paradajky Podravka.
Servírovanie
Podávame teplé a posypané nastrúhaným parmezánom.