Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Veselé cestoviny
Pre vegetariánov, alebo tých, ktorí jednoducho milujú zeleninu a nové chute s pridaním piva, sú cestoviny pripravené našim spôsobom tou správnou voľbou.
Príprava
25 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Omáčka
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
-
Baklažány nakrájame na kocky, osolíme a necháme odstáť desať minút, potom scedíme.
-
Na troch lyžiciach olivového oleja opražíme lúpané paradajky, pridáme cukor a Podravka Natur.
-
V druhej panvici opražíme na zvyšnom olivovom oleji papriku nakrájanú na pásiky a tekvičky nakrájané na kocky. Pridáme scedené baklažány a všetko spolu ďalej dusíme ešte 10 minút. Zeleninu zmiešame s lúpanými paradajkami, pridáme pivo a prevaríme.
-
Cestoviny uvaríme v slanej vode, scedíme a zamiešame s pripravenou omáčkou.
Tip
Osolené baklažány, ktoré odstáli, dobre scedíme, čím z nich odstránime trpkú chuť.
Servírovanie
Veselé cestoviny podávame spolu so sezónnym šalátom.