Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Zapečeni kruh sa sirom i češnjakom
hlavné jedlo, bezmäsité, recepty, vegetariánske
Ciabattu ili baquette obogatite mirisnim začinima i pastom od češnjaka i u manje od pola sata uživat ćete u hrskavom zalogaju zapečenog kruha sa sirom i češnjakom.
Príprava
20 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Pastu od češnjaka pomiješajte s maslinovim uljem, dodajte malo soli, mljeveni crni papar, origano i majčinu dušicu. Ostavite da odstoji nekoliko minuta. Kruh prerežite po dužini i premažite pripremljenom smjesom. Pospite parmezanom i naribanom mozzarellom. Pecite ga u pećnici zagrijanoj na 180 °C, 5-10 minuta, dok se sir ne otopi, a kruh ne postane zlatan i hrskav na rubovima.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?