Podravka NATUR
Recept matky prírody
Podravka NATUR je výsledkom spojenia síl prírody a modernej technológie. Tajomstvo jej úžasnej chuti tkvie v obrovskom množstve zeleniny použitej na jej výrobu: na jedno 300 g balenie Podravky NATUR bolo použitých až 960 g čerstvej zeleniny.
Produkt neobsahuje pridaný glutaman sodný, ale ani žiadne pridané farbivá, arómy a konzervačné látky. Za svoju plnú chuť vďačí len skvelej kombinácii zeleniny a korenín. Podravku NATUR budete jednoducho milovať.
Príprava
Počas varenia alebo pred pečením pridajte 1 lyžičku (asi 3 g) Podravky ochucovadla na 250 gramov pokrmu. Hodí sa na dochutenie polievok, omáčok, šalátov, cestovín, ryže alebo pokrmov zo zemiakov. Mäso a ryby dobre posypte z oboch strán. Pokrm už nesoľte.
Balenie: 75 g, 150 g, dóza 300 g Skladovanie: Skladovanie: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Trvanlivosť: 24 mesiacov.Ingrediencie a fakty o výžive
Ingrediencie
Priemerné výživové hodnoty: 100 g produktu
Energetická hodnota
638 kJ / 151 kcal
Tuky
0.6 g
Nasýtené mastné kyseliny
0.1 g
Sacharidy
30 g
Cukry
26 g
Vláknina
6.8 g
Bielkoviny
3 g
Soľ
54.8 g
Zdroj: Podravka d.d.
na/v 100 g produktu