Podravka Fine blend
Rovnaká Podravka, nová textúra
Príprava
Na jednu porciu (250 ml) vareného a duseného pokrmu (polievok, omáčok, ryže, zeleninových a mäsových pokrmov) pridáme 1 lyžičku (3 g) Podravky ochucovadla 5 minút pred koncom varenia. Ochucovadlom Podravka môžeme dochutiť mäso a rybu ešte pred pečením. Balenie: 160 g Skladovanie: Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Trvanlivosť: 24 mesiacov
Ingrediencie a fakty o výžive
Ingrediencie
Priemerné výživové hodnoty 100 g produktu
Energetická hodnota
614 kJ / 145 kcal
Tuky
0.4 g
Nasýtené mastné kyseliny
0.1 g
Sacharidy
27 g
Cukry
21 g
Vláknina
3.7 g
Bielkoviny
6.5 g
Soľ
57.6 g
Zdroj: Podravka d.d.
na/v 100 g produktu