Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Rižoto s tri vrste gljiva
predjedlá, ryža, recepty
Aroma tri vrste gljiva, celerova stabljika i pikantan temeljac daju osobnost ovom rižotu od gljiva, a uz brzu pripremu, pravi su mamac za njegovo kušanje.
Príprava
35 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Temeljac pripremite tako da, u kipuću vodu stavite lovorov list, vino, Vegetu natur chili i borovicu. Sve zajedno kuhajte 2-3 minute. Na otopljenom maslacu kratko popecite poriluk narezan na kolutiće i narezanu stabljiku celera. Dodajte bukovače, šampinjone i shiitake gljive narezane na četvrtine.Gljive s povrćem pirjajte oko 5 minuta, a nakon toga dodajte rižu, podlijte temeljcem i lagano pirjajte oko 15-20 minuta. Tijekom pirjanja rižoto podlijevajte temeljcem.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?