Uložené do Moje recepty.

Odstránené z Moje recepty.

VŠETKY RECEPTY

Tlačiť

Šalát so zelerom a jablkami

Tlačiť

Keď pripravujeme šalát z aromatického zelerového koreňa, môžeme ho najprv uvariť, alebo nastrúhať. Tento mierne štipľavý koreň je dobrým spojencom v boji proti nadmerným kilogramov. Pri jeho jedení údajne spotrebuje viac kalórií, ako sám obsahuje!

Príprava

30 min

Porcia pre

4

Ingrediencie

Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.

Príprava

  1. Olúpaný zeler a mrkvu hrubšie nastrúhame a trochu osolíme.
  2. Olúpané jablko tiež nastrúhame na hrubšie, pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme k zeleru a k mrkve a dobre zamiešame.
  3. Majonézu zmiešame so smotanou a s Podravkou.

Tip

Zelerový šalát bude ešte chutnejší, ak je dobre vychladený.

Servírovanie

Posypeme pripravenými lieskovcami a podávame s pripraveným majonézovým šalátovým dressingom.

Hľadať v obchodoch: