Uložené do Moje recepty.
Odstránené z Moje recepty.
Šalát so zelerom a jablkami
recepty
Keď pripravujeme šalát z aromatického zelerového koreňa, môžeme ho najprv uvariť, alebo nastrúhať. Tento mierne štipľavý koreň je dobrým spojencom v boji proti nadmerným kilogramov. Pri jeho jedení údajne spotrebuje viac kalórií, ako sám obsahuje!
Príprava
30 min
Porcia pre
4
Ingrediencie
Skvelý tip: Vyberte si ingrediencie, ktoré už máte, a zistite, ktoré vám chýbajú na prípravu jedla. Pomôže vám to rozhodnúť sa, čo uvariť.
Príprava
Olúpaný zeler a mrkvu hrubšie nastrúhame a trochu osolíme. Olúpané jablko tiež nastrúhame na hrubšie, pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme k zeleru a k mrkve a dobre zamiešame. Majonézu zmiešame so smotanou a s Podravkou.
Tip
Servírovanie



páči sa vám to?